Το javascript του υπολογιστή σας δεν είναι ενεργό. Παρακαλούμεενεργοποιήστε το javascript προκειμένου να μπορέσετε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα.

Τα πιο δημοφιλή

Ανοιχτές Αγορές & Eλληνικά Προϊόντα

Εκλεκτά Καλούδια στη σκιά της Ακρόπολης

Στακοβούτυρο από την Κρήτη, μέλι ελάτης από το Μαίναλο, χυλοπίτες τσουκνίδας από την Τήνο και δεκάδες ακόμα εκλεκτά βιολογικά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας είναι οι εκπλήξεις που θα βρείτε στα ράφια μας!

από Dimitris Kontargyris Ιδιοκτήτης καταστήματος

Υπηρεσίες, Περίπατοι & Ξεναγήσεις

Πικ νικ στον λόφο των Μουσών

Στον λόφο του Φιλοπάππου, ή αλλιώς λόφο των Μουσών, όπως λεγόταν στην αρχαιότητα, θα κάνετε μια υπέροχη βόλτα με θέα στην Ακρόπολη και το Ηρώδειο. Εκμεταλλευτείτε τα ξύλινα κιόσκια που θα βρείτε εκεί – ό,τι καλύτερο για να κάνετε πικ νικ!

από Vassiliki Dimou Ταξιδιωτικός πράκτορας

Ανοιχτές Αγορές & Eλληνικά Προϊόντα

Γαλακτοπωλείο με “άρωμα” από τα παλιά!

Ένα γαλακτοπωλείο βγαλμένο από τα… παλιά, σας περιμένει στην καρδιά της Αθήνας: αγνό ελληνικό γιαούρτι, ρυζόγαλα, κρέμες, λουκουμάδες και γλυκά που ακολοθούν πιστά τις γνήσιες παραδοσιακές ελληνικές συνταγές σας προσφέρουν ένα ταξίδι στη γεύση της Αθήνας!

από Dimitris Kontargyris Ιδιοκτήτης καταστήματος

Μουσική & Δρώμενα

Η Τέχνη πάει Γκάζι!

Μουσική σκηνή, σινεμά, bookstore, cocktail bar και πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων “χωρούν” κάτω από τη στέγη του Gazarte. Είναι όλα εδώ – αρκεί να τα ανακαλύψετε!

από Zoi Papadopoulou DJ / Μουσικός Παραγωγός

Ανοιχτές Αγορές & Eλληνικά Προϊόντα

Βότανα για όλα τα γούστα

Περισσότερα από 120 ελληνικά βότανα, χειροποίητα παστέλια, ξηρούς καρπούς, δυναμωτικά σνακ και detox θησαυρούς θα ανακαλύψετε στο μικρό αυτό μαγαζάκι στην Αιόλου. Κάντε μια στάση για έξτρα δύναμη και συνεχίστε τη βόλτα σας στο κέντρο της Αθήνας!

από Dimitris Kontargyris Ιδιοκτήτης καταστήματος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ #ΑTHENSINSIDE ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ